Populær Sangbog Til De Allermindste

En elefant kom marcherende

 

Bente Bechs En elefant kom marcherende har været en kæmpesucces fra børnene var omkring ½ år til omkring de 2½ år.

Bogen er en røre-og-føle-sangbog med nogle af de mest kendte børnesange og -rim om dyr – og nogle af de knap så kendte – tilsat en mængde farverige billeder.

Bogen er egentlig ikke en forælderfavorit. Tegningerne er da fine, men ikke imponerende, og der er en del af sangene, vi slet ikke kender.

Men uha, lige siden den kom indenfor husets fire vægge har den i den grad været et kæmpe børnehit.

Der er blevet revet i haler, nusset edderkop og set på glitrende fisk, alt imens det faktisk er lykkedes forældrene at synge op til flere af sangene til ende, uden at børnene er blevet alt for utålmodige og er villet videre til næste side.

Den – eller en af de andre store føle/papsangbøger – er oplagte som en af børnenes første sangbøger, fordi bøgerne er meget robuste og kan bruges til at  fastholde de mindste børns interesse i højere grad end fx den klassiske De Små Synger, der er lidt kedelig til sammenligning.

Og selv om bogen nu er blevet elsket ihjel og kun findes i temmelig opsplittet tilstand, så har den faktisk været meget robust.

Godt nok er siderne revet fra hinanden, men alle røre-føle-elementerne i bogen er fx forsat intakte. Vi investerede også i Bente Bechs Tælle til 1 og tælle til 2 -sangbog – der blev alle flapperne og pop-op-elementerne revet af i løbet af nogle få uger. Så fire år med nogle meget rive- og nusseivrige børnefingre er sådan set meget godt klaret!

Bogen koster ca. 200 kr. og får [rating=6] af vores børn!

Følesangbog
// En, to, ti – Giraffen slog en ski’ af Jan Mogensen (ca. 230 kr.)

// Jeg en gård mig bygge vil af Bente Bech (ca. 230 kr.)

 

Skriv et svar