Sød Tællebog Til De Mindste


Fem Små Mariehøns

Fem Små Mariehøns af Melanie Gerth er en rigtig fin røre/føle-tællebog, som mine børn har været meget glade for.  Den handler om fem små mariehøns, der én efter én forsvinder, for derefter at finde hinanden igen. På vejen møder de ænder, fisk, skildpadder og frøer.

Generelt set, synes jeg at udvalget af bøger til børn i 0-1 års-alderen er noget pauvert i Danmark – jeg er stødt på mange bøger med kedelige illustrationer og en temmelig ligegyldig tekst.

Jeg synes dog denne bog er en undtagelse: den er flot illustreret, har en rigtig fin lille tekst, og ikke mindst fem udskårne mariehøns, som der kan pilles ved og som det er sjovt at se forsvinde og vende tilbage på magisk vis.

Selv om det ikke umiddelbart virker som verdens mest hårdføre bog – siderne er nemme at bukke og det er vist lykkedes min søn at bide et hjørne af – så eksisterer bogen fortsat i stort set hel tilstand her efter 4 år. Og det er ret godt klaret, taget i betragtning af hvor meget bogen har været i brug.

Bogen koster ca. 80 kr. og har hos os været et hit fra omkring 8 måneders-alderen til 2 års-alderen.

Den får [rating=5] og kan købes her.

Giv gerne et tip om din bedste tællebog til de mindste!

Skriv et svar