Pegebøger med Virkelighedstro Dyrelyde

djungeldjur

Leder du efter en børnebog med utroligt virkelighedstro dyrelyde, så er serien Nyfikna Öran lige noget for dig!

Vi fandt seriens bog om Jungledyr på et weekendophold i Lund (ja, her finder vi utroligt mange bøger) – og den er altså virkelig genial!

Ikke bare er billederne fine og utroligt nuttede, dyrelydene lyder lige præcis, som de skal! Og det er altså ikke tilfældet i de fleste dyrelydepegebøger, skulle jeg lige hilse at sige!

Djungledjur-bogen består af 6 billeder af, ja, jungledyr og på hver side er der en lille knap (en lille chip bag et stykke gennemsigtigt plastik), som barnet kan trykke på.

Nyfikna ôran - dyrelyde

Selve “knapperne” er ikke superelegante, men de fungerer upåklageligt. Og selv om jeg troede, det ville være oplagt for børnene at prøve at få fat i chipsne ved at rive siderne fra hinanden, så er bogen – her 2 år efter – stadig intakt.

Min datter har brugt bogen fra hun var omkring ½ år gammel og selv om hun egentlig nu er ude over pegebogsstadiet, er det en bog, der stadig tages frem. Den får [rating=6] herfra!

Ja! Jeg vil have dyrelyde!
Bøgerne i serien er illustreret af franske Marion Billet og er også oprindeligt udkommet på fransk. Endnu er bøgerne ikke på dansk, men heldigvis siger dyrene det samme, hvad enten de bor i Frankrig, Sverige eller Danmark.

Bogen om jungledyrene er i øjeblikket udsolgt fra forlaget. Til gengæld er der et væld af andre bøger i serien med virkelighedstro dyrelyde (og i øvrigt også andre lyde). De koster ca. 80 SEK og kan bl.a. købes her.

Dyrelyde

OBS! Exotiska Fågler og Trudelutt udkommer først september 2014!

Skriv et svar