Kunstnerisk Elefant Megahitter

0050120

Sjældent har en bog ramt så meget plet, som Jakob Martin Strids Mimbo Jimbo laver kunst!

Min søn fik den, da han var 2½ år. Han fik den læst op én gang – og så var han helt solgt!

Vi brugte de næste timer på at læse på bogen igen og igen og igen (vi taler 15-20 gange)! Bogen skulle med hen for at spise aftensmad og  første ord den efterfølgende morgen var “Jimbo” – allerede inden morgenmaden var den læst op 5 gange!

Og det er en fantastisk bog!

Den handler om den meget elskelige og lidt stædige blå elefant Mimbo Jimbo, der er fast besluttet på at lave kunst! Og det bliver virkelig gjort med manér. Der bliver inddraget både golfbiler, tennisketchere og kæmpekanoner for at prøve at opnå det helt rigtige kunstneriske udtryk.

Og det må jo simpelthen også være et lille barns drømmescenarie: bare at gå helt i selvsving med farvetuber og golfbiler på et lærred!

Bogen er sjov for både børn og voksne. Kan man (her menes forældrene) lide Rasmus Botofts Den lille Gumbas, så vil Mimbo Jimbo helt sikkert også falde i ens smag. Princippet er lidt det samme – bare med maling!

Derudover er bogen bare meget flot udført, både hvad angår tekst og billeder.

Denne bog får [rating=6]. Eller 7. Eller 8. Indrømmet, jeg er lige så vild med den, som min søn!

Bogen anbefales fra 2 til 5 år, koster 150 kr og kan bl.a. købes her.

Én Mimbo Jimbo er ikke nok!
Mimbo Jimbo-bøgerne er ikke bare populære hos os! De er bare populære! Og derfor er der også kommet adskillige bøger om den lille blå elefant.

Tre af bøgerne er samlet i Den Kæmpestore Bog om Mimbo Jimbo, nemlig Mimbo Jimbo, Mimbo Jimbo Har Det Sjovt og Mimbo Jimbo Laver Kunst. Herudover findes også Mimbo Jimbo og De Store Elefanter og Mimbo Jimbo Besøger En Ven. 

Den kæmpestore bog koster 250 kr. De øvrige koster 150 kr. Og de kan alle findes her.   

Den kæmpestore bog om Mimbo Jimbo

Skriv et svar