Smuk og hjertevarm

En vinter med stormhvalen - Benji Davies - Børnebøger

EN VINTER MED STORMHVALEN er en meget smuk og hjertevarm fortælling om mod, om venskab og om at hjælpe hinanden. En absolut anbefalelsesværdig fortsættelse til Benji Davies anmelderroste STORMHVALEN. 

Kan du huske Louie, der bor alene på en ø sammen sin far og deres 6 katte. Og hvordan han blev ven med en hvalunge? Hvis du ikke kan huske ham eller du endnu ikke har læst Stormhvalen – så sæt i gang!

Louie bor stadig alene på en ø med sin far og deres 6 katte – og hvalungen, den lever sit eget liv i havet. Og er desværre ikke en del af Louies hverdag, fornemmer man.

Vinteren er kommet til Louies ø – og en aften, hvor det bare sner og sner indtil alt er hvidt, kommer Louies far ikke hjem fra sin fisketur. Louie beslutter sig for at gå ud på isen for at finde ham.

Herefter udspiller der sig nogle fantastisk smukke scener, hvor hvalungen og dens familie hjælper Louie – og hvor faren og Louie bliver forenet igen på fineste vis. Og så ser det tilmed ud til, at hvalungen i denne omgang bliver i nærheden af Louie.

En vinter med stormhvalen - Benji Davies

En vinter med stormhvalen er ligesom forgængeren en meget stemningsfuld og fantastisk illustreret billedbog. Illustrationerne, hvor Louie løber over isen efter sin far og hvor hvalerne hjælper Louie, er både stærke, gribende – og meget, meget smukke. Og så er illustrationerne generelt fyldt med små, fine detaljer, der fortæller lige så meget om Louie og hans fars liv på øen som teksten.

Vi er vilde med Louie og hans stormhval! læs! læs! læs!

Læs også om Louies første møde med Stormhvalen. 

En vinter med stormhvalen af Benji Davies
Billedbog (3-6 år), 150 kr.
Januar 2017, Gyldendal (anmeldereksemplar)

Stjerner - 6

 

Du kan købe bogen hos Gyldendal.dk.

Skriv et svar