Gå på opdagelse i naturen

Med nogle smukke illustrationer inviterer MIN BOG OM FRILUFTSLIV til at udforske og gå på opdagelse i naturen – uanset årstiden. En oplagt bog at tage med i sommerhus eller på sheltertur – eller bare med ud i naturen, hvor end den måtte være. 

Forårets varme stråler har åbnet op for et væld af liv i skov, krat og have. Med MIN BOG OM FRILUFTSLIV vil I få et væld af gode ideer til, hvordan I kan gå på opdagelse i naturen. Og til hvordan naturen både kan bruges til udforskning og som legerum.

I bogen finder I informative opslag, der fx fortæller om former på træernes blade, forskelle på fugles udseende og om hvordan I færdes sikkert i naturen. I kan også få hjælp til, hvordan I laver et bål og bygger en bivuak.

Desuden får I ideer til aktiviteter, man kan udføre og til forskellige lege, der kan leges i naturen – afhængigt af hvor I befinder jer.

Ved stranden kan I fx følge tidevandet og spille sandpil, mens I ved åen kan bygge en tømmerflåde. Der er instruktioner til at bygge dæmninger, insektfælder og til hvordan du tiltrækker sommerfugle. Og meget, meget mere.

 

 

Alt i alt en virkelig fin og smuk introduktion til dem, der skal til at starte med at gå på opdagelse i naturen.

Min bog om friluftsliv af Alice James og Emily Bone
Faktabog (fra 5 år), 230 kr.
Januar 2017, Carlsen (anmeldereksemplar)

 

Køb bogen hos Carlsen.

Skriv et svar