Om magiske møgunger

 

DE MAGISKE MØGUNGER er en helt klassisk eventyrroman – om venskab og tryllerier. Det er en charmerende og underholdende historie om den forældreløse Carter, der flygter fra sin skurkagtige onkel for at ende i byen Kildevæld.

I denne by huserer en endnu mere skurkagtig cirkusdirektør, men også den godmodige magiker Mr. Vernon og en gruppe af tryllende børn, der holder til i hans skønne butik. På helt klassisk vis ender børnene i et stort opgør med cirkusdirektøren og hans mange kumpaner – og klarer de ærterne? Det tror jeg nok de gør!

DE MAGISKE MØGUNGER er oplagt underholding for de omkring 8 til 12 årige. En bog for dem, der er vilde med historier, hvor initiativrige og opfindsomme børn styrer showet og får has på de voksne skurke. Ikke mindst hvis man kan lide trylleri, for man lærer et par tricks undervejs.

En absolut anbefalelsesværdig historie for de eventyrlystne.

De magiske møgunger af Neil Patrick Harris
Kapitelbog (8-12 år), 200 kr.
Juni 2018, Forlaget Carlsen (anmeldereksemplar)

Skriv et svar