Min Rør og Føl Bog om Dyreunger

Min rør og føl bog om Dyreunger

Når tiden er kommet til at købe babys første rigtige bog, pappegebog forstås, så bringer røre-føle-bøger altid stor glæde.

Der er rigtig mange variationer over emnet, og det er vist bare med at vælge den, der passer bedst til babys (eller i starten, nok mest forældrenes) temperament. Man går dog sjældent galt i byen med en bog om nuttede og bløde dyreunger.

Den første rigtige bog vi købte var således Min rør og føl bog om dyreunger af Dawn Sirett – og uha, hvor er der blevet rørt og følt på de små dyreunger. Den er desuden, hvis ikke langtidsholdbar, så i hvert fald længeretidsholdbar, da den også kan bruges, når barnet rigtigt begynder at interessere sig for dyrelyde.

Bogen koster ca. 60 kr. og kan bruges fra børnene er omkring 4 måneder. Den får [rating=4].

Dawn Sirett har lavet rør-og-føl-bøger om stort set alt, de kan købes rigtig mange steder og mine børn har været glade for de forskellige versioner, de har fået. Der findes dog rør-og-føl-bøger i andre formater derude. Her er et lille udsnit:

Rør og føl

// Caterpillars Colors, Butterflies Dreams af Joanna Barkan
// That’s not my dinosaur af Fiona Watt
// I Like Bugs  af Lorena Siminovich
// Tænk hvis jeg var en… Prinsesse
// Tickle, Tickle, Peter! af Beatrix Potter
// Bondegård af Charles Gardner

Giv gerne et tip om jeres bedste rør-og-føl-bog! 

Skriv et svar