Poetiske og finurlige papirklipstryk af Lisa Strøander

Lisa Strøander

Papirklipstryk er ikke noget jeg normalt skriver om. Men altså, det er jo bare så rigtigt!

Og ja, så så jeg jo faktisk Lisa Strøanders utroligt fine papirklipstryk første gang, da jeg var på tur med barnevognen og skulle have en kop kaffe to-go i den meget lille og meget hyggelige cafe Kafferiet ved Kongens Have (som i øvrigt er temmelig barnevognsvenlig).

På den måde bliver det jo pludseligt meget relevant for MorPåMission!

Cafeen havde et væld af de små papirklipstryk med poetiske og finurlige betragtninger gemt blandt fine udsmykninger og udskæringer. Jeg havde sådan set lyst til at tage dem alle sammen med hjem! Det var dog sidst på måneden og fornuften vandt. Trykkene kunne jeg dog ikke glemme.

Og nu har jeg endelig fået ikke bare ét, men to tryk med hjem. Og de er så fine!

Hvis du også kan lide trykkene, kan du på Lisa Strøanders hjemmeside købe et udvalg af hendes tryk og print. Trykkene (som jeg foretrækker) koster mellem 300 og 750 kr.

Du kan desuden indtil 6. september 2014 finde hendes billeder i Albrectsens Galleri ved Kongens Have, hvor hun sammen med andre af galleriets faste kunstnere deltager i temaudstillingen Kongens Have.

Og ja, så skulle hendes billeder også stadig kunne findes i Kafferiet. Besøg den! Så dejlig!

Kafferiet Kongens Have

Skriv et svar