Den smukkeste labyrintbog

Pierre - en labyrintdetektiv - børnebøger

Bogen om labyrintdetektiven Pierre er en oplagt gave til de børn, der er blevet for gamle til Find Holger-bøgerne og til børn (i alle aldre), der er vilde med at finde vej gennem labyrinter.

Bogen består af nogle meget smukt illustrerede opslag med en utrolig detaljerigdom. På hvert opslag gemmer der sig en labyrint, som man skal igennem. Dog ikke nødvendigvis en labyrint i traditionel forstand. Man skal nemlig finde vej gennem befærdede gader, et festfyrværkeri af luftballoner, et kaotisk museum, et eventyrligt undergrundsloppemarked og meget, meget mere.

Pierre - En labyrintdetektiv

I bogen gemmer der sig også en historie om labyrintdetektiven Pierre, som skal fange hr. X. Han har stjålet labyrintstenen, der kan forvandle byen til labyrinter. På hvert opslag er der desuden forskellige opgaver, som man skal løse. Nogle opgaver går igen – fx at finde små pokaler, skattekister og forgyldte stjerner. Andre opgaver er specifikke for selve opslaget – fx at finde de aber, som hr. X har sluppet løs i museet, finde stenstatuer som hr. X har kastet en forbandelse over og som vil ødelægge byen og utroligt meget mere.

Pierre- En Labyrintdetektiv - Børnebøger

Det er ikke nødvendigvis specielt nemt at løse disse opgaver. Det er en bog, der kræver koncentration og tålmodighed. Til gengæld er det så også en bog, som man vil kunne vende tilbage til igen og igen. Man vil blive ved med at finde og opdage nye ting – og blive ved med at kunne blive udfordret af den.

Læs også om den meget smukke myldrebog Lilla Björn på semester. 

Pierre – en labyrintdetektiv af Hiro Kamigaki og Ic4design
Billedbog (fra 5 år og opefter), 150 kr.
Februar 2016, People’s Press

Stjerner - 5

 

Bogen kan bl.a. købes hos SAXO.com.

13 tanker om “Den smukkeste labyrintbog

  1. Jeg vil æde min gamle hat på, at min Charlie vil ELSKE sådan en detektivbog. Perfekt til en fin, rolig søndag — eller til en helt almindelig eftermiddag efter en dag med børnehave, leg og vildskab 😉

    God aften!

  2. Jeg samler på gode labyrint bøger til børn, de må ikke være fornemme lidt udfordringer må der gerne være.

  3. Den ville min datter elske da hun elsker labyrinter men ikke gider find holger mere følger på fb

  4. Min søn elsker detaljerede bøger, hvor man kan sidde og lede længe efter tingene og hele tiden opdage nye ting 🙂

Skriv et svar