KORT OM :: Sofus elsker biler

 

SOFUS ELSKER BILER af Kamila Slocinska er en fantastisk dejlig bog til børn, der bare er helt vilde med biler. Det er en helt simpel, helt vidunderligt charmerende, hjertevarm og sød historie. 

Det er jo egentlig ikke, fordi der sker så meget i bogen. Det er mere bare en gennemgang af alle de biler, som Sofus elsker: den røde bil uden hjul, den, som Sofus fandt i skoven og som er hans bedste ven, den, der kan køre til Paris – og mange, mange flere.

Men selv om det egentlig bare er en helt simpel historie, så løftes den til mere end bare en opstilling af forskellige biler. Det legende og fantasifulde barn bliver hyldet sammen med bilerne – og det bliver næsten helt poetisk. Ikke mindst på grund af Kamila Slocinskas illustrationer, der som altid er fantastiske.

Vi ELSKER Sofus, der elsker biler!

Sofus elsker biler af Kamila Slocinska
Billedbog (2-4 år), 250 kr.
November 2016, Turbine Forlaget (anmeldereksemplar).

 

Køb bogen hos Turbine Forlaget.

Skriv et svar