Herlig Bog om Tandbørstning

Lili børster tænder - Kim Fupz Aakeson og Siri Melchior

Lili kan børste tænder! Hun ved præcis, hvordan man hele tandbørstningsritualet foregår, fra tandbørsten tages frem til den sættes tilbage igen.

Mellem tandbørstningsstart og –slutning får hun godt nok ikke børstet så meget på sine egne tænder, men både hunden og dukken får en ordentlig omgang.

Det er ikke verdens mest pædagogiske bog – ikke én gang ser man Lili børste sine egne tænder. Til gengæld afbilder bogen på fantastisk vis, hvordan en tandbørstesession med stor sandsynlighed ville foregå, hvis et barn på omkring de 2-3 år blev sluppet løs på badeværelset med en tandbørste.

Det hele ender i et herligt tandbørstningsrod – og min datter synes det er intet mindre end fantastisk!

Billederne er holdt i en enkelt streg, men alligevel med en masse detaljer, og altså også en masse man kan snakke med sit barn om. Historien er dejlig fri for voksenindblanding og er fortalt med barnets oplevelse i centrum – og det med et dejligt humoristisk glimt i øjet.
Kim Fupz Aakeson og Siri Melchiors Lili børster tænder får [rating=5]. Bogen koster ca. 70 kr. og kan bruges fra 1-3 årsalderen.

Mere Lili!
Kim Fupz Aakeson og Siri Melchior har lavet adskillige bøger om herlige og frække Lili – nu kan man tilmed få dem i en lille Lili-kuffert, der indeholder bøgerne Lili børster tænder, Lili går tur og Lili er vild med gaver til kun 149 kr.

Min egen kuffert med Lili-bøger - Kim Fupz Aakeson og Siri Melchior

Mere om tandbørstning!
På Juniorbusiness kan du læse om endnu flere tandbørstningsbøger!

//Biblioteksbog//

Skriv et svar