Tid Til At Lære Præpositioner?

over og under

Guido Van Genechten har udfærdiget den meget fine serie af pappegebøger Hvem skiller sig ud? Hvis du køber hele serien, kan dit barn lære at tælle, at kende de forskellige følelser fra hinanden, ja, og forskellige præpositioner.

Vi købte i løbet af foråret versionen, hvor man lærer præpositioner (som der står på bagsiden). For det kan man jo ikke starte for tidligt på, vel?

Bogen har været en bragende succes hos min datter på 2½ år. Og det er – er mit bud – fordi det bare er et rigtig godt koncept.

Bogen er nemlig ikke bare en bog, der handler om, at man skal lære, at der er noget, der hedder over og under eller foran og bagved. Selv om det handler den naturligvis også om!

Men hovedsageligt gælder det om at finde de dyr, der – ja, rigtigt gættet – skiller sig ud!

Hvem skiller sig ud

Så man skal finde det dyr, der er oppe på bakken, men man skal også finde den snegl, der ikke har noget hus, og ikke mindst det dyr, der skal til fest. For det hele ender i et brag af en fest for de festudklædte af dyrene!

Og de er faktisk ikke helt nemme at finde, dyrene, der skiller sig ud – man skal kigge rigtig godt efter for at finde dem. Derfor kan bogen også blive ved med at være interessant, for hvor er det nu flagermusen med de skarpe tænder er? eller søhesten med den skæve næse?

Ikke bare er konceptet et hit! det er illustrationerne og bogens udtryk også! Derfor får bogen [rating=5] – med pil op herfra!

Bøgerne i Hvem skiller sig ud-serien koster kun ca. 60 kr., anbefales fra 2-4 år (køb den når de er tættere på 2 end på 4) og kan bl.a. købes på Saxo.com.

Hvem Skiller sig Ud - Guido van Genechten

Skriv et svar