Pandekager i stakkevis

Louisa Lorang - Pandekager i stakkevis

Louisa Lorangs nye bog Pandekager i stakkevis er til dig, der bare er fuldstændig vild med pandekager. Som simpelthen ikke kan få nok af dem. Som faktisk ville foretrække, at alt kunne laves som pandekager. 

Bogen indeholder nemlig ikke mindre end 37 forskellige opskrifter på pandekager. Halvdelen er opskrifter på hverdagsagtige madpandekager, som fx Bananpandekager, Urtepandekager med gedeostecreme, Pandekager med pocherede æg og hollandaise, Kimchee-pandekager og Majspandekager Tex-Mex-style.

Resten er opskrifter på festpandekager, som fx Rasmus Klumps pandekage-lagkage, Tiramisu crêpes, Matcha-pandekage og Tynde pandekager med citron og birkes.

Vi har indtil videre lavet lidt af hvert – og har været begejstrede!

Børnenes favoritter ligger – måske ikke helt overraskende – i festdelen af bogen (særligt Konfettipandekagerne ovenfor har været et hit). Mens jeg til gengæld bliver draget af alle de lækre variationer af madpandekager.

I enkelte af opskrifterne bliver hele pandekagekonceptet lidt søgt – fx pizza-pandekagen, som vel egentlig er en deep pan-pizza eller en BLT pandekage-sandwich, hvor jeg personligt vil foretrække brød fremfor pandekager. Hvad Rasmus Klump laver i bogen, kan jeg heller ikke rigtig regne ud. Især ikke fordi flere af opskrifterne hovedsageligt henvender sig til voksne eller de lidt større børn.

Ligesom Louisa Lorangs øvrige bøger er denne bog dog fyldt med lækre og inspirerende opskrifter pakket ind i et indbydende og flot layout. Jeg har lyst til at spise det hele (altså, bortset fra den der BLT pandekagesandwich).

Hvis du tænker, at det måske er lige i overkanten med 37 pandekageopskrifter, så lån bogen i stedet for at købe den. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det!

Læs også om Louisa Lorangs Madpakkebogen.

Rasmus Klump – Pandekager i stakkevis af Louise Lorang
Kogebog, 200 kr.
August 2016, Lindhardt og Ringhof (anmeldereksemplar)

Stjerner - 5

 

Køb fx bogen hos SAXO.com.

 

Skriv et svar