Hundemand

 

Dav Pilkey er forfatteren bag de meget populære Kaptajn Underhyler-bøger. Det skrupskøre og absolut gakkede univers, der blandt andet er beboet af hvæsende toiletter, taler i den grad til min søn på 8 år. Og det må man sige, at det nye koncept Hundemand også gør. 

Hundemand består af tegneserier skrevet og tegnet af Otto og Jimmy – hovedpersonerne fra Kaptajn Underhyler –  om deres nye tegneseriehelt Hundemand.

At Otto og Jimmi er vilde med at lave tegneserier er et veletableret faktum i Kaptajn Underhyler-bøgerne. At de tegneserier, de laver er absolut gakkede og groteske er at forvente.

Otto og Jimmis historier – for bogen består af flere tegneserier – handler om Hundemand, der er halvt menneske, halvt hund – og betjent. Hans nemesis er katten Pjevs, der iværksætter den ene onde plan efter den anden, og kun bliver overgået af borgmesteren, der viser også sig at være en væmmelig skurk.

Der er levende hotdogs, en ond kæmpetaco, en ord-gå-væk 2000tm (der ender med at gøre folk uendeligt dumme) og ikke mindst venskabet mellem Hundemand og chef. Og så er der naturligvis også de populære vend-o-ramaer, krydret med ord som vippe-vold og fjeder-forulempet.

Alt i alt vil jeg sige, at hvis I er til det platte, det gakkede, det skrupskøre og ja, ret underholdende, så er Hundemand et must. Hvis ikke, er det nok bedst at holde sig langt væk.

Herhjemme har bogen været et hit.

Hundemand af Dav Pilkey
Tegneserie (6 år og opefter), 150 kr.
April 2017, Forlaget Carlsen (anmeldereksemplar)

 

Køb bogen hos SAXO.com.

Skriv et svar