KORT OM :: Billedronningen

 

BILLEDRONNINGEN er fortsættelsen til M.G. Leonards herlige eventyr BILLEDRENGEN. De tre børn Darkus, Virginia og Bertolt tager endnu en gang kampen op mod den voldsomt onde Lucretia Cutter, der planlægger at gå efter verdensherredømmet i denne bog. 

Læs mere om Billedrengen her.

Og bogen er ligesom forgængeren både fængende og medrivende, omend den på sine steder bliver næsten for meget af det gode (Lucretia er fx næsten for ond).

Det er dog fortsat spændende at følge børnenes jagt efter sandheden om Lucretia Cutter og det tophemmelige projekt – og deres forsøg på at stoppe hende. De voksne hjælpere – bl.a. den kære onkel Max – er behørigt sjove, lidt ubehjælpsomme, men altid på børnenes side.

Selv om bogen måske ikke helt når Billedrengens højder, er Billedronningen også et velfungerende og velfortalt eventyr – med masser af super intelligente biller – som det absolut er værd at kaste sig ud i. Vi glæder os i hvert fald til sidste del af den spændende fortælling.

Og så et lille p.s. til forlaget – husk at bruge tid på korrekturlæsningen. Nogle steder bliver der rodet gevaldigt rundt i navnene.

Billedronningen af M.G. Leonard
Kapitelbog (10 år og opefter), 300 kr.
August 2017, Forlaget Carlsen (anmeldereksemplar).

 

Køb bogen hos Forlaget Carlsen.

GemGem

Skriv et svar