Om at befri ulve i Jylland

 

Der er fuld fart på i den actionfyldte og pænt skøre børneroman BEFRI SIGURD. Bogen handler om drengen Tipi, der vil befri ulven Sigurd – der er blevet fanget i Jylland – og slippe den løs i Dyrehaven. For hvorfor skal der egentlig ikke også være ulve på Sjælland? 

Tipis karateyogadyrkende mormor, der har en Chevrolet Malibu og en violinkasse fuld af penge, er naturligvis straks med på ideen. Det samme er Tipis storebror Pede. Og sammen med den foretagsomme pige Majse – der kører chevroleten hele vejen til Jylland – sætter den umage flok ud for at redde Sigurd.

Og det bliver en vild færd, som udvikler sig på måder, som ingen kunne have forudset. Det involverer blandt andet giften XXX43, nogle gale videnskabsfolk og en lige så gal general.

Det er underholdende, det er sjovt, og det er ikke mindst utrolig crazy. Må anbefales til alle, der vil med på et vildt og skørt eventyr.

Befri Sigurd af Bo Skjoldborg
Kapitelbog (8-12 år), 200 kr.
September 2018, Forlaget Werther (Anmeldereksemplar)

Skriv et svar