Tilly og bogvandrerne

“Er den næste bog om Tilly kommet nu?” spørger min datter stort set hver dag, mens hun drømmende ser på de engelske versioner af efterfølgerne på Mofibo. Man kan se, hvordan hun overvejer, om hun er klar til lydbøger på engelsk. Indtil videre må hun nøjes med den første bog på dansk, som hun efterhånden også har fået lyttet til et par gange som lydbog.

DEN MAGISKE BOGHANDEL – TILLY OG BOGVANDRERNE er selvsagt et kæmpehit. At Anne fra Grønnebakken og Alice fra eventyrlandet (med flere) pludselig står lyslevende foran en, og man kan vandre i bøgerne med ens litterære helte, er fascinerende og dragende. Det er fortryllende bogmagi, blandet med en både hjertevarm og lidt nervepirrende fortælling.

Bogen er velfortalt, universet er velopbygget og historien velfungerende. At vi læste bogen, lige efter vi havde læst Anne fra Grønnebakken, må siges at være et heldigt tilfælde, der bestemt bidrog til bogens succes.

Min datter er helt vild med, at der dukker karakterer op som hun kender i forvejen, og bogen er helt klart en hendes yndlingsbøger lige nu. Kun overgået af Harry Potter.

Må absolut anbefales til alle bogelskende eventyrere – børn som voksne.

Den magiske boghandel – Tilly og bogvandrerne af Anna James
Kapitelbog (10 år og opefter), 130 kr.
September 2020, Harper Collins

Skriv et svar