Lille Bange Egern holder fødselsdag

Lille Bange Egern er tilbage i samme charmerende stil som altid. Denne gang for at holde fødselsdag. Selv om han indledningsvist går efter en fest for én, træder han ud af sin comfort-zone og inviterer sin ven Trofast.

Alt er selvfølgelig planlagt ned til mindste detalje, så han undgår ubehagelige overraskelser, som fx konfetti, afskyelige snemænd og ponyer. Der er udførlig tidsplan, nøje tilrettelagt sikkerhedsplan, plan over samtaleemner og oversigt over, hvad man må (sidde stille) og ikke må (alt andet) til festen.

Intet går selvfølgelig som Lille Bange Egern har planlagt. Trofast har taget en masse ekstra venner med, der får rodet godt grundigt rundt i alle planer. Efter Lille Bange Egern har spillet død i to timer, bliver alt dog heldigvis godt og Lille Bange Egern får holdt en lækker fødselsdag.

Som de øvrige Lille Bange Egern-bøger er der masser af varme og humor. Det er en virkelig morsom bog, som varmt kan anbefales. Ikke mindst til børn, der har brug for at blive mindet om, at nogle ting ikke nødvendigvis er så farlige, som vi indledningsvist tror, de er.

Læs mere om Lille Bange Egern her. 

Lille Bange Egern holder fødselsdag af Mélanie Watt
Billedbog (3-8 år), 100 kr.
Oktober 2020, Vild Maskine (anmeldereksemplar)

Skriv et svar