Til børn, der elsker eksperimenter!

365 forsøg - Børnebøger

365 forsøg er en helt fantastisk bog til børn (og voksne), der elsker at eksperimentere!

Bogen indeholder 365 forskellige aktiviteter og forsøg, hvoraf langt de fleste kan laves kan laves af børn i alle aldre – og tilmed uden, at man skal ud at anskaffe sig en masse ekstra remedier. Til de fleste forsøg skal man nemlig bruge helt almindelige ting som plastikflasker og kartonæsker, ja, generelt ting, som de fleste har i husholdningen.

Hvert forsøg her en enkel beskrivelse, som trin for trin fortæller barnet, hvad det skal gøre og en let forståelig forklaring af, hvad der sker.

365 Forsøg - Forlaget Flachs - Børnebøger

Og der er forsøg med stort set alt, hvad man kan forestille sig at eksperimentere med: statisk elektricitet, affyring af raketter, usynligt blæk, regnbuer, egne musikinstrumenter og meget, MEGET mere. Der er eksperimenter til utrolig mange regnfyldte weekender og ferier.

Her var bogen et øjeblikkeligt hit!

Jeg synes, bogen er fantastisk, fordi præsentationen af forsøgene er pædagogisk og let overskuelig – det er meget nemt at gå til forsøgene.

Forklaringen af, hvad der sker i forsøgene er også dejlig pædagogisk og kræver ikke det store forhåndskendskab til fysisk eller kemi. Det betyder, at jeg nemt kan forklare mine børn, hvad i alverden det er, der sker. Og det er altså utrolig dejligt.

365 Forsøg - Forlaget Flachs - Børnebøger
Forsøg med vand og papir.

Ja, og børnene – særligt min søn – er fuldstændig opslugt af bogen og vil bare lave forsøg hele tiden!

Er dit barn vild med tog? Så læs også vores anmeldelse af Masser af tog.

365 forsøg af Minna Lacey, Lisa Gillespie og Lucy Bowman
Faktabog (3-11 år), 350kr.
Januar 2015, Forlaget Flachs

Stjerner - 6

 

Bogen kan bl.a. købes hos Forlaget Flachs.

Skriv et svar