Manta og Skovpiraterne

Manta og Skovpiraterne - Børnebøger

Jeg stoler egentlig ikke rigtigt på konceptet e-bøger. Men hvis e-bøger til voksne var lige så seje som denne e-bog til børn er, så ville jeg helt sikkert være en del mere åben for at tage konceptet til mig!

Manta og Skovpiraterne er en interaktiv e-bog om madnomen Manta, der er en fantastisk kok og som kender alle skovens bær og frugter bedre end nogen anden.

En dag han er i skoven for at samle bær sammen med krigernomen Hektor, støder de på de grumme Skovpirater og deres fæle leder Gråskæg, der har besluttet sig for at indtage Nomerbyen. Piraterne tager Hektor til fange, men Manta når lige præcis at undslippe.

Herefter går en hektisk jagt, hvor Skovpiraterne også forsøger at indfange Manta, bl.a. ved at sætte den grufulde Hammernæve efter ham.

Manta-og-Skovpiraterne - Jan kjær - Børnebøger

Manta er dog en snedig nom og undgår ikke bare piraterne og Hammernæve, men får givet dem sådan en omgang pluddertarmsforgiftning, at de flygter fra skoven og lader Nomerbyen i fred. Manta, der undervejs undergår en forvandling fra madnom til piratjægernom og tilbage igen, er dagens helt!

Denne e-bog fungerer virkelig godt!

En ting er historien, som er spændende og underholdende. Noget andet er alle de indlagte interaktive elementer og herlige og sjove lydeffekter, der giver historien en ny dimension og gør den endnu bedre.

Oplæsningen af bogen og lydsiden er desuden virkelig dejlig og minder mig om eftermiddage for længe, længe siden, hvor jeg sad lyttede til de hyggelige historier, der blev læst op i Børneradioen.

Min søn er vild med Manta og Skovpiraterne – og virkelig vild med lydeffekterne!

E-bogen en del af en større serie af bøger om Nomerne. Dette er den første interaktive e-bog. Du kan læse mere om Nomerne her.

 

Manta og Skovpiraterne af Jan Kjær
E-bog (4 til 8 år), 30 kr.
Marts 2015, Character Publisher (anmeldereksemplar).

Stjerner - 4

 

E-bogen kan bl.a. købes på Itunes.

12 tanker om “Manta og Skovpiraterne

  1. Jeg vil ha’ den

    Ville være rart så kunne jeg endelug zoome e bkgen stort op da jeg er meget svaftseende og læse medmin datter så ville være alketiders for mig at vinde den

Skriv et svar