Kast dig ind i historien!

 

 

I serien DEN UTROLIGE HISTORIE OM… bliver du kastet ind i historien og bliver en historisk medspiller. Det er effektiv historiefortælling, der både er vedkommende og spændende. 

I hver af de fire bøger bliver du en historisk person. Kun i bogen om flyvemaskiner er der tale om en kendt historisk person, nemlig Orville Wright. I de øvrige bøger er du en ninja, en betroet slave eller en hårdarbejdende bonde.

Du bevæger dig herefter rundt i den særlige historiske periode du er landet i og ser og oplever perioden med udgangspunkt i den konkrete person, du er. Du oplever, hvordan det er leve lige netop som den person på lige netop det tidspunkt. På samme tid får du også generel information om den historiske periode.

Min søn snuppede bøgerne ud af hænderne på mig, da de kom ind af døren – og det var faktisk ikke nemt at få dem vristet fra ham igen.

Men det lykkedes – og jeg forstår hans begejstring for bøgerne. De er velskrevne, layoutet er overskueligt og lettilgængeligt, illustrationerne er flotte og sjove og minder lidt om tegneserier, som fx Asterix. Og så er de ikke mindst fyldt med spænding og action.

Det er effektiv historiefortælling for alle historieinteresserede børn i alderen 8-12 år. Ikke mindst dem, der kan køre træt i de mere teksttunge historiebøger.

Vi er totalt vilde med bøgerne og håber, der kommer mange, mange flere bøger i serien.

Den utrolige historie om Den Kinesiske Mur af Jacqueline Morley (Ill. David Antram)
Den utrolige historie om den første flyvemaskine af Ian Graham (ill. David Antram)
Den utrolige historie om Pompeji af John Malam (ill. David Antram)
Den utrolige historie om ninjakrigere af John Malam (ill. (David Antram)
Faktabøger (8-12 år), 225 kr.
Oktober 2019, Straarup & Co (anmeldereksemplar)

Skriv et svar