Fuld fart på historien

Det er tid til at blive hovedperson i et nyt historisk eventyr! Byg pyramider i Egypten, tag på farefuldt vikingetogt, kom i lære som ridder eller se om du overlever et angreb på den middelalderborg, hvor du er tjenerinde.

Der er kommet nye bøger i serien DEN UTROLIGE HISTORIE OM… og de vækker fortsat begejstring.

Konceptet er det samme som i de øvrige bøger. Som læser bevæger du dig rundt i en bestemt historisk periode og får en mængde information om, hvordan det var at leve lige netop på det tidspunkt i lige præcis din tildelte rolle.

Bøgerne er fortsat velskrevne, layoutet er overskueligt og lettilgængeligt, illustrationerne er fyldt med action og stor humor.

Det er bøger, hvor du får historien ind under huden. Og på grund af formen vil den underholdende og samtidig effektive historiefortælling både ramme de der i forvejen er optaget af historie, men måske i virkeligheden også dem, der ikke er i udgangspunktet er så historieinteresserede.

Vi håber på endnu flere DEN UTROLIGE HISTORIE OM-bøger. Men HEY! nu er der kommet 8 bøger i serien – og kun en med en pige i hovedrollen. Mon ikke det kan gøres bedre.

Den utrolige historie om vikinger af Andrew Langley (ill. David Antram)
Den utrolige historie om middelalderborge af Jacqueline Morley (ill: David Antram)
Den utrolige historie om pyramiderne af Jacqueline Morley (ill: David Antram)
Den utrolige historie om riddere af Fiona Macdonald (ill: David Antram)
Faktabøger (8-12 år), 225 kr.
August 2020, Straarup & Co (anmeldereksemplar)

Skriv et svar