Kæreste papbøger til de mindste

  

 

Ingela P. Arrhenius har lavet nogle utrolig nuttede og farverige papbøger, som de mindste vil elske at løfte flapper og finde dyr i – og de voksne vil elske, fordi det simpelthen bare er nogle fantastisk lækre bøger. 

Konceptet er naturligvis ikke nyt  – der skal findes nogle dyr under en flap. Det er et velafprøvet koncept, som har en stor tiltrækningskræft på de fleste børn.

Bøgerne er lavet af svenske Ingela P. Arrhenius, som nok mest er kendt for at lave nogle meget fine plakater, der hænger i adskillige børneværelse rundt om i landet. De hænger i hvert fald på begge vores børns værelser.

Stregen i bøgerne minder om stregen på plakaterne – og er altså så fine.

Som en ekstra lille gimmick i disse bøger er flapperne lavet af blødt og farverigt filt, der sagtens kan holde til at blive revet i. Det er sådan set ret godt tænkt til målgruppen, som ellers ret hurtigt kan få revet eller suttet flapperne i de traditionelle flapbøger i stykker.

Bøgerne er oplagte som en af barnets første bøger, fx som dåbsgave.

Læs også om de bedste børnebøger til børn i alderen 0-1 år.

Hvor er hr. Løve? og Hvor er fru Mariehøne? af Ingela P. Arrhenius
Papbøger (0-3 år), 80 kr.
Januar 2017, Forlaget Carlsen (anmeldereksemplar).

Køb bøgerne hos SAXO.com.

En tanke om “Kæreste papbøger til de mindste

Skriv et svar