Tid Tak Tak Tid

Må jeg anbefale TID TAK til de dage, hvor det føles, som om der ikke er nok tid. Som om tiden bare galopperer afsted og roder sig sammen. Lektietid, spisetid, skærmtid og gisp hvor alting flyder-tid.

På disse dage skal du tage denne bog frem, så du kan blive mindet om, at der også er puste lidt på kaffen-tid, misse lidt mod solen-tid og smile til en snegl-tid. Så du – ligesom bogens hovedperson fru Stresse – kan gå fra at sige “tid tak” til “tak tid”.

Bogen er i starten hektisk i tekst og illustration. Tekstens rytme gør, at man næsten fysisk kan føle den stress, der løber gennem fru Stresses tidspressede krop. Heldigvis bliver tiden en medspiller til sidst og rytmen blødere og roligere.

Jeg er VILD med denne bog – ligesom jeg var vild Mette Vedsø og Pia Halses PYTKASSEN. Den skal hives frem, hver gang jeg glemmer, at der også skal være tygge på en kiks-tid og sæt dig ned hos mig-tid. Den indeholder en finurlig poesi, som måske mest rammer den voksne. Men det gør faktisk ikke noget.

Vores varmeste anbefalinger!

Tid tak af Mette Vedsø (ill. Pia Halse)
Billedbog (6 år – ), 250 kr.
Oktober 2020, Jensen & Dalgaard

Skriv et svar