Når man ikke kan få nok

DET ER MIT TRÆ handler om et egern, der elsker SIT træ. Og SINE fyrrekogler.Og når man nu elsker, det, der er ens så meget, som dette egern gør, så kunne man jo få den tanke, at andre også gerne vil have fingre i træet og i fyrrekoglerne.

Og hvad skal man så gøre? Sætte en låge op, bygge et plankeværk eller måske endda…en mur?! Så solid, at ingen kan vælte den, så høj, at ingen kan klatre over, så lang, at ingen kan gå udenom! En mur, der først stopper, når den rammer en anden mur.

ARG! Det sætter nogle nye tanker i gang. Hvad er der bag muren?! Er træerne højere? Er fyrrekoglerne større?

DET ER MIT TRÆ fortæller en opbyggelig historie, som mange børn (og voksne) vil kunne relatere til. Hvorfor vil vi ikke dele, det vi har, når vi har nok at give af? Hvorfor er vi ikke tilfredse med det, vi har, når vi har, hvad vi har brug for? Hvorfor vil vi have mere?

Det er store spørgsmål, som fortælles i øjenhøjde med målgruppen, uden moraliseren. Det gøres tilmed med nogle humoristiske og udtryksfulde illustrationer, der på meget fin vis udfolder den enkle tekst.

Må absolut anbefales til alle!

Det er mit træ af Olivier Tallec
Billedbog (3-6 år), 250 kr.
November 2021, Vild Maskine

Skriv et svar